Webbsidan pacemaker-info.se har stängt användarregistreringen. Det går inte heller att skriva i forumet. Anledningen till detta är helt enkelt att det finns någon medicinkunnig person som kan ansvara så att felaktig och ev. farlig information sprids. Inte heller vill vi göra besökarna besvikna då de inte får svar på sina frågor. Har ni frågor får vi hänvisa er till sjukvården och Vårdguidens faktasida om Att få en pacemaker.

FÖRORD

Artikelsidan är av denna typ och har detta syfte. Klicka för att se alla sådana artikelsidor.

Fördjupningar

Dessa artiklar och bildmaterialet är tänkt för besökare som är intresserade av att gå lite mer på djupet och lära sig mer om hjärtats funktion vid hälsa och sjukdom. Här finner du också ett lexikon med förklaringar på svåra ord som du kan komma i kontakt med som patient eller anhörig.

För patient & anhöriga

Miljontals människor världen över har fått pacemakers implanterade och kan tack vare dem leva ett fullt normalt liv. Dessa artiklar vänder sig till pacemakerpatienter och anhöriga. Syftet är att upplysa om hur det är att bära pacemaker och den anhöriges roll.

Bildmaterial

galleri_kollage1.jpg

Bildmaterialet består av fotografier av pacemakerteknik och sjukvårdsmiljöer samt anatomiska illustrationer.

Välkommen till pacemaker-info.se

Här kan du som har eller ska få pacemaker och dina anhöriga läsa allt om pacemakerbehandling. Du finner också ett antal fördjupningar i hjärtats funktion och sjukdomar. Frågefunktionen är numera stängd p.g.a. tidsbrist. Vi tror dock att ni kan få svar på de flesta av era frågor genom att söka i Fråga-Svars-databasen här på sidan. Forumet kommer att finnas kvar där ni fortfarande har möjlighet att diskutera med andra besökare.

Prenumerera på innehåll