Webbsidan pacemaker-info.se har stängt användarregistreringen. Det går inte heller att skriva i forumet. Anledningen till detta är helt enkelt att det finns någon medicinkunnig person som kan ansvara så att felaktig och ev. farlig information sprids. Inte heller vill vi göra besökarna besvikna då de inte får svar på sina frågor. Har ni frågor får vi hänvisa er till sjukvården och Vårdguidens faktasida om Att få en pacemaker.

Söka information

All information på sidan är sökbar. Du kan söka på hela ord som förekommer i texten: t ex, hjärta, yrsel eller elektrod. Sökfunktionen finns i navigationsmenyn till vänster under verktyg. Du kan klicka här, så kommer du till söksidan.

search_dump1_3.gif

Enkel sökning

1. Söka efter innehåll. Du kan söka både efter innehåll på pacemaker-info.se, men även efter användare som är registrerade på sidan (om du är inloggad). Sökfönstret som visas i normalläge söker efter innehåll.

2. Ange sökord. Skriv in vilka ord du vill söka efter. Du kan bara söka efter hela ord som förekommer i texten. Skriver du in flera sökord, så letar sökmotorn efter innehållssidor på pacemaker-info.se som innehåller båda dessa ord.

3. Knappen sök. När du skrivit in ordet eller orden så trycker du på knappen sök för att genomföra sökningen.