Webbsidan pacemaker-info.se har stängt användarregistreringen. Det går inte heller att skriva i forumet. Anledningen till detta är helt enkelt att det finns någon medicinkunnig person som kan ansvara så att felaktig och ev. farlig information sprids. Inte heller vill vi göra besökarna besvikna då de inte får svar på sina frågor. Har ni frågor får vi hänvisa er till sjukvården och Vårdguidens faktasida om Att få en pacemaker.

RSS-nyheter

RSS-FLÖDEN

RSS-ikon Gå till sidan med RSS-flöden

Prenumerationer via RSS – eller aktiva bokmärken, som de också kallas – är en funktion för att automatiskt skicka en signal från webbsidor du prenumererar på till din webbläsare så att du vet när det kommit nytt material på webbsidan. Din webbläsare måste stödja RSS-prenumerationer, eller så måste du ha ett speciellt RSS-läsarprogram.

Get Firefox

Det enklaste är att ha en webbläsare som stödjer RSS-prenumerationer. Firefox 3 är en mycket omtyckt och säker webbläsare med RSS-läsare som används av många och som har en mängd bra funktioner.

Internet Explorer Icon

Om du föredrar Microsoft Internet Explorer så måste du ladda ned den nya version 7 för att kunna prenumerera på RSS-nyheter.