Webbsidan pacemaker-info.se har stängt användarregistreringen. Det går inte heller att skriva i forumet. Anledningen till detta är helt enkelt att det finns någon medicinkunnig person som kan ansvara så att felaktig och ev. farlig information sprids. Inte heller vill vi göra besökarna besvikna då de inte får svar på sina frågor. Har ni frågor får vi hänvisa er till sjukvården och Vårdguidens faktasida om Att få en pacemaker.

Registrera dig och skapa ett användarkonto

För att läsa på denna sida, kan du bara klicka dig runt och ta del av materialet. Om du vill ställa en fråga till Thomas Fåhraeus så måste du registrera dig och få ett användarnamn och ett lösenord.

Obs: Om du inte tror att du klarar att registrera dig, så använd kontaktforumläret och skicka ett meddelande med ditt fullständiga namn och din e-postadress. Då kan vi skapa ett konto till dig och maila dig användarnamn och lösenord.

Längst ned på sidan finns denna handledning som en PDF-fil som du kan ladda hem, skriva ut och ha framför dig när du registrerar dig. För att läs mer-länkarna ska fungera, får du inte ha javascript inaktiverat i din webbläsare.

Så här skapar du ett konto på pacemaker-info.se

1. Klicka på ”Skapa nytt konto” i inloggninsrutan

En ny sida visas där du ser ett antal fält som ska fyllas i.

2. Svara först på säkerhetsfrågan

Säkerhetsfrågan är en enkel matematisk fråga. Skriv in det tal som är summan av ekvationen.

Illustration över var du ska klicka. Du kan inte klicka på bilden.

Säkerhetsfrågan är bara till för motverka att illasinnade Internetdatorer försöker automatiskt registrera konton och ställa till med förtret. Internet är som världen av idag – det har både goda och dåliga sidor. Vi tackar dig för att du tar dig tid att svara på frågan och hjälpa oss att upprätthålla säkerheten och kvaliteten på pacemaker-info.se.

3. Ange ett användarnamn

Vi ser ser helst att du använder ditt fulla namn som användarnamn enligt mallen förnamn, punkt (.) och efternamn (anders.andersson). Har du ett ovanligt namn, kan du använda ditt förnamn följt av en punkt och sedan valfritt ord t ex ditt yrke, hemort, landskap eller en blomma. Du får bara använda bokstäver, siffror, punkt (.) och understreck (_) i ditt användarnamn.

Förslag på bra användarnamn:

  • anders.andersson
  • asta.karlsson
  • bengt.snickare
  • barbro.åmsele
  • håkan.dalsland
  • maja.backsippa
  • knut.storfiskarn
  • lina.flugfiskare

Du kan inte använda accenter, apostrof eller andra diakritiska tecken (litet tecken i skrift med särskiljande funktion och i form av ring, prick(ar), streck, hake e.d.). Obs: du måste skilja på stora och små bokstäver. Lars.Larsson är inte samma användarnamn som lars.larsson. Vi rekommenderar att du bara använder små bokstäver, så blir det mindre krångligt att komma ihåg.

4. Ange en fungerande e-postadress

E-postadressen måste vara en som du använder och som kan ta emot e-post. Annars kan du inte aktivera ditt användarkonto.

Det är viktigt att den e-postadress som du anger verkligen fungerar. Se noga efter så du skrivit rätt. Vi kommer att skicka ett engångslösenord till dig som du använder första gången du loggar in.

5. Klicka på knappen Skapa nytt konto

När du trycker på knappen, verifierar pacemaker-info att de uppgifter du skrivit in är i rätt format. Sedan skickas att e-postmeddelande till den e-postadress som du angav med ett engångslösenord.

6. E-postmeddelandet med dina kontodetaljer

Avvakta e-postmeddelandet med dina kontodetaljer.

E-postmeddelandet kommer att innhålla följande text (ditt användarnamn och lösenordet kommer förstås att vara annorlunda än detta exempels anders.andersson med lösenordet 38Usiu20923i):


Välkommen anders.andersson till pacemaker-info.se

Nu kan du snart logga in! Detta e-brev innehåller en länk som du ska klicka på när du aktiverar ditt konto första gången. Du kommer nu att utföra aktiveringen genom följande två steg:
1) Logga in på pacemaker-info.se.
2) Där SKA du skapa dig ett eget lösenord, som du kommer att använda i framtiden.

AUTOMATISK AKTIVERING
Den enklaste är om du utför en automatiskt aktivering genom att klicka på denna länk:
http://www.pacemaker-info.se/user/reset/17/1170229334/4b2f66af4371923872...
(Kan du inte klicka på den, kan du kopiera länken och klistra in den i adressfältet i din webbläsare.)

OM DU INTE KAN LOGGA IN MED DEN AUTOMATISKT AKTIVERINGSLÄNKEN Använd dessa uppgifter. Skriv in ditt användarnamn och engångslösenordet själv. Adressen till inloggningssidan är:
http://www.pacemaker-info.se/user.

Använd det användarnamn som du skrev in när du registrerade kontot:
Användarnamn: anders.andersson
Engångslösenord: 38Usiu20923i

************************************************************************************
OBS! Lösenordet i detta e-brev (38Usiu20923i) är ett engångslösenord. Det kan bara användas en gång. När du loggat in första gången ska du hitta på ett eget lösenord som är enkelt att komma ihåg och säkert. Lösenordet får hitta på alldeles själv. Använd gärna både bokstäver och siffror.

Glömmer du bort ditt lösenord, kan du alltid gå till pacemaker-info.se och klicka på länken 'begär nytt lösenord', så skickar vi ett nytt engångslösenord.
************************************************************************************

Vänliga hälsningar
Administratörerna på pacemaker-info.se


7. Följ instruktionerna i e-postmeddelandet

Följ instruktionerna i e-postmeddelandet och logga in på pacemaker-info.se. Ändra ditt lösenord enligt instruktionerna.

8. Lycka till!


BilagaStorlek
Registrera2.pdf32.96 kB