Webbsidan pacemaker-info.se har stängt användarregistreringen. Det går inte heller att skriva i forumet. Anledningen till detta är helt enkelt att det finns någon medicinkunnig person som kan ansvara så att felaktig och ev. farlig information sprids. Inte heller vill vi göra besökarna besvikna då de inte får svar på sina frågor. Har ni frågor får vi hänvisa er till sjukvården och Vårdguidens faktasida om Att få en pacemaker.

Läsa PDF-filer

Vi använder PDF-filer för att ge användaren möjlighet att ladda ned filer, titta på dem på skärmen eller skriva ut dem. PDF-filer är bra på det sättet att de kan läsas av alla som har Adobe Reader. De flesta människor som har en någotsånär modern dator, har Adobe Reader installerat.

Adobe Reader

Har du inte Adobe Acrobat Reader, och vill ha det, kan du ladda www.adobe.se där du kan ladda ned Adobe Reader">ned programmet här. Filstorlek: 30.9MB.

Nedan finns ett PDF-dokument som bilaga. Klicka på den länken. Om du kan läsa texten i dokumentet, så har du redan Adobe Reader installerad på din dator.

BilagaStorlek
pdf-test.pdf34.4 kB