Webbsidan pacemaker-info.se har stängt användarregistreringen. Det går inte heller att skriva i forumet. Anledningen till detta är helt enkelt att det finns någon medicinkunnig person som kan ansvara så att felaktig och ev. farlig information sprids. Inte heller vill vi göra besökarna besvikna då de inte får svar på sina frågor. Har ni frågor får vi hänvisa er till sjukvården och Vårdguidens faktasida om Att få en pacemaker.

Johan Hesselstrand

hesselstrand1.gif

Johan Hesselstrand har illustrerat informationsbroschyren Att leva med pacemaker. Den delas ut av pacemakermottagningar till patienter och anhöriga.

Johan Hesselstrand lämnade Stockholm 1995 och flyttade med sin fru Cathrin till Vadstena. Här har vi hittat en inspirerande miljö för både arbetet och övriga livet. En plats som är tät av historska händelser och kultur. Vi har inte behövt ångra att vi tog steget och lämnade storstaden för en mindre ort. Det fungerar bra att sitta här vid stranden av Vättern och jobba, både på det lokala planet och på distans. Kontakten med Stockholm har vi kvar och den till och med ökar.

Vi jobbar med varierande uppdrag med allt från illustrationer till läromedel, bokomslag, reklam och "konstverk". Vi har en bra bredd eftersom vi är två personer med olika manér. Vi jobbar i Mac-miljö men släpper aldrig greppet om pennan.

www.hesselstrand.com – öppnas i nytt fönster">» www.hesselstrand.com