Webbsidan pacemaker-info.se har stängt användarregistreringen. Det går inte heller att skriva i forumet. Anledningen till detta är helt enkelt att det finns någon medicinkunnig person som kan ansvara så att felaktig och ev. farlig information sprids. Inte heller vill vi göra besökarna besvikna då de inte får svar på sina frågor. Har ni frågor får vi hänvisa er till sjukvården och Vårdguidens faktasida om Att få en pacemaker.

Diskutera i forumet

Vill du ställa en fråga finns nu en ny frågefunktion. Använd den om du vill vara anonym men ändå låta svaret du får vara synligt för andra att läsa.

Du kan diskutera i forumet. Överläkare Thomas Fåhraeus kommer att övervaka så att informationen är korrekt. Där kan du också diskutera denna webbplats eller det är något du tycker saknas på pacemaker-info.se.

1. Skapa ett ämne i forumet

När du vill skapa ett nytt diskussionsämne ska du klicka på denna länk, t ex: "Får man spela tennis med pacemaker?". När du skapar ett ämne måste du ange vilket forum som du vill att frågan ska hamna i: Hjärtat, Patient och anhörig eller Teknik. En tennisfråga passar bra i forumet Patient och anhörig. Obs! Du kan bara skapa diskussionsämnen om du registrerat ett användarkonto och loggat in.

2. Hjärtat

Här diskuterar du frågor om hjärtats uppbyggnad och funktion samt hjärtats sjukdomar och deras symptom.

3. Patient och anhörig

Här diskuterar du som är patient eller anhörig frågor om allt som du undrar över kring dig själv och din hälsa, frågor om behandling och sjukvården.

4. Teknik

Här diskuterar du frågor om de tekniska aspekterna av pacemaker- och ICD-teknik.

5. Fritt samtal.

Du som är registrerad på sidan kan diskutera erfarenheter av pacemakerbehandling med andra människor.

6. Åsikter

Vi vill gärna ha dina åsikter om pacemaker-info.se så att vi kan göra sidan bättre över tid.