Webbsidan pacemaker-info.se har stängt användarregistreringen. Det går inte heller att skriva i forumet. Anledningen till detta är helt enkelt att det finns någon medicinkunnig person som kan ansvara så att felaktig och ev. farlig information sprids. Inte heller vill vi göra besökarna besvikna då de inte får svar på sina frågor. Har ni frågor får vi hänvisa er till sjukvården och Vårdguidens faktasida om Att få en pacemaker.

i väntan på ICD op

6 svar [Senaste inlägg]
elin.ahnell
Offline
Joined: 2009-11-04

Har idag fått reda på att jag skall få en ICD in-op innan jul, något om kom väldigt plötsligt och oväntat. Bär på anlag för hypotrof cardiomyopati med en ytterst liten förtjockning på en hjärt vägg. Förväntade mej ett vanligt förnyelse av recept samtal idag men fick ett chockbesked, detta pga en mystisk hjärnskakning för ngra veckor sedan som min läkare kopplade ihop med en eventuell svimning.
Nu har jag ägnat några timmar åt att googla ICD och hittat massor av bra information och forumet som detta. Nu börjar jag vänja mej vid tanken och det känns riktigt bra, jag känner att jag har tur som har möjligheten att få detta hjälpmedel och en extra hjälp innan det är för sent.
Tack för forum som dessa, det gör mej trygg och inte lika nervös när jag ser folk som lever och mår bra efter sina ingrepp.