Webbsidan pacemaker-info.se har stängt användarregistreringen. Det går inte heller att skriva i forumet. Anledningen till detta är helt enkelt att det finns någon medicinkunnig person som kan ansvara så att felaktig och ev. farlig information sprids. Inte heller vill vi göra besökarna besvikna då de inte får svar på sina frågor. Har ni frågor får vi hänvisa er till sjukvården och Vårdguidens faktasida om Att få en pacemaker.

Yrsel

Fick min pm för 6 månader sedan. Hade svimmat av på jobbet. Min vilopuls var på 32slag/min. Fick vara inne på hjärtintensiven i 14 dagar.
Har fått yrsel och illamående. Domningar i ansiktet men bara på högersida. ibland har tungan domnat bort, sen kommer känsel tillbaka.

Det har inte gått bort helt, det kommer men inte lika ofta. har fått behandling av naprapat, kiropraktor.
Varit så många gånger inne på akuten och det har justerat pulsen, kontrollerat hjärnan, blodtryck, tagit blodprov, borrelia prov. Allt Ok. Är helt frisk enligt medicinska tester.

Är det vanligt det här? kan det vara ångest/depression/uttmattningsproblem som orsakar dessa konstiga

Hej,

Jag vet för lite för att dra några slutsatser vad det kan vara. Man tänker på om du fått en liten stroke och de har väl läkarna utrett. Har du haft förmaksflimmer någon gång, det kan ibland ge stroke. Varför låg du på intensiven i två veckor?
Yrsel kan leda till illamående som du vet. Yrsel är väldigt ospecifikt symtom och kan bero på många olika saker.Det verkar som du är ordentligt genomgången och jag kan inte hjälpa dig med några goda råd, tyvärr.

Mvh
Thomas Fåhraeus
Lund