Webbsidan pacemaker-info.se har stängt användarregistreringen. Det går inte heller att skriva i forumet. Anledningen till detta är helt enkelt att det finns någon medicinkunnig person som kan ansvara så att felaktig och ev. farlig information sprids. Inte heller vill vi göra besökarna besvikna då de inte får svar på sina frågor. Har ni frågor får vi hänvisa er till sjukvården och Vårdguidens faktasida om Att få en pacemaker.

Tappar känseln i ansiktet

Tappar känseln i vänstra halvan av ansiktet, sticker lite, har låg puls ca 38 slag i minuten. Nu ok, har bara haft lite ont i bröstet. Gjorde ett arbets EKG , för ca. ett år sedan, bra enl läkaren. Undrar bara om jag behöver vara orolig?

Hej
Snabbsvar: tappar du känseln i halva ansiktet kan det bero på proppar från hjärtat. Sök akut idag till ditt närmaste sjukhus på akutmottagningen. Det kan vara risk för blodpropp i hjärnan. !!!!
Med vänlig hälsning,
Thomas Fåhraeus, överläkare
Lund

Relaterade expertsvar

Urvalet av relaterade expertsvar är automatiskt framtaget av webbsidans system. Urvalet baserar sig på vanligen förekommande ord i titeln och innehållet i alla besvarade frågor. Relevansen kan alltså variera.