Webbsidan pacemaker-info.se har stängt användarregistreringen. Det går inte heller att skriva i forumet. Anledningen till detta är helt enkelt att det finns någon medicinkunnig person som kan ansvara så att felaktig och ev. farlig information sprids. Inte heller vill vi göra besökarna besvikna då de inte får svar på sina frågor. Har ni frågor får vi hänvisa er till sjukvården och Vårdguidens faktasida om Att få en pacemaker.

Spänningar och domningar i vänster sida av bröstet

Hej !
Jag är en tjej på 16 år och har nu i några dagar haft spänningar på insidan av det vänstra bröstet. Det är även helt bortdomnat så jag känner det inte om jag rör vid det. När jag rör på armarna eller andas djupt så spänner det åt ännu mer. Vad kan detta vara ? Är det farligt ? Vad bör jag göra ? Kan tillägga att jag haft en jobbig hosta och känner mig konstant utmattad.

Hej

Svårt att säga vad det är. Kan vara att hostan har gett dig ömmhet i musklerna över bröstet när du rör dig.Bästa är att gå till vårdcentralen så att någon läkare kan lyssna på dina lungor och även se om du har någon infektion i kroppen som kan ge svar på dina symtom.

Lycka till

Maria
Pacemakersjuksköterska