Webbsidan pacemaker-info.se har stängt användarregistreringen. Det går inte heller att skriva i forumet. Anledningen till detta är helt enkelt att det finns någon medicinkunnig person som kan ansvara så att felaktig och ev. farlig information sprids. Inte heller vill vi göra besökarna besvikna då de inte får svar på sina frågor. Har ni frågor får vi hänvisa er till sjukvården och Vårdguidens faktasida om Att få en pacemaker.

snabb puls

Jag får en hastig stigande puls vid löpnig eller jogg den stiger fr 55 slag till över 200 slag fär det mesta när jag börjar att gå sjunker den tll olika slag 1140-180 slag.
Så kan den vara i 10 min till upp till 2 tim.Vad kan man göra mot detta.

Hej

Det är svårt att säga vad man kan göra. Det beror på om du nyss börjat att träna, hur gamal du är och om du känner av din snabba puls, vilka symtom du har av detta. Kontakta din läkare på vårdcentralen och be om hjälp över det du känner, ev göra ett arbetsprov för att kontrollera pulsuppgången och hur det ser ut på ett Ekg.

Lycka till
Maria Hesselstrand
Pacemakersköterska

Relaterade expertsvar

Urvalet av relaterade expertsvar är automatiskt framtaget av webbsidans system. Urvalet baserar sig på vanligen förekommande ord i titeln och innehållet i alla besvarade frågor. Relevansen kan alltså variera.