Webbsidan pacemaker-info.se har stängt användarregistreringen. Det går inte heller att skriva i forumet. Anledningen till detta är helt enkelt att det finns någon medicinkunnig person som kan ansvara så att felaktig och ev. farlig information sprids. Inte heller vill vi göra besökarna besvikna då de inte får svar på sina frågor. Har ni frågor får vi hänvisa er till sjukvården och Vårdguidens faktasida om Att få en pacemaker.

Rekommendation av duktig pacemaker läkare

skulle någon kunna rekomendera något privat pacemakerspecialist man kan gå till för bra hjälp?

Vet inte vart jag ska vända mig längre då jag inte får den hjälp jag behöver från mitt sjukhus,
Har problem med pacemaker inställningen som gör att Jag har svårt att leva ett "normalt" liv . Känner av mitt hjärta och stimulering från pacemakern i diafragman nästan hela tiden, och har ofta yrsel kvällstid och mycket smärta runt pacemakern och ut i hela vänster arm sedan operationen ca 9 månader sedan. Fler val av inställning till pacemakern menar sjukhuset att det inte finns och smärtan i armen menas på att vara från operationen som blev komplicerad, tråkigt men det är så det är säger läkarna och skickar hem mig gång på gång och hänvisas till akuten så fort jag mår dåligt, Ut Och in ut och in utan resultat. Känner mig helt vilsen och övergiven. Det man fick höra innan operationen var att det var en sån enkel operation utan komplikationer, medan mitt liv har varit ett helvete sen 9 månader tillbaka då jag opererades, så vill verkligen få må bra någon gång....

Hej,

Det är inte så lätt att rekommendera någon då vi inte vet var du bor och vilket sjukhus som behandlar dig.

Diafragmastimulering skall du absolut inte ha, kan man inte ta bort det får man lägga om elektroden. Värken i armen är svårare, det finns flera orsaker som nervskada, blodpropp i venen mm.

Var snäll och återkom med var du bor skall vi se om vi kan förmedla hjälp. Du behöver bara skriva diafragmapacing och var du bor.

Med vänlig hälsning,
Thomas Fåhraeus
Lund