Webbsidan pacemaker-info.se har stängt användarregistreringen. Det går inte heller att skriva i forumet. Anledningen till detta är helt enkelt att det finns någon medicinkunnig person som kan ansvara så att felaktig och ev. farlig information sprids. Inte heller vill vi göra besökarna besvikna då de inte får svar på sina frågor. Har ni frågor får vi hänvisa er till sjukvården och Vårdguidens faktasida om Att få en pacemaker.

puls hakar upp sig & fråga om ilr

Upplever att hjärtat vibrerar några sekunder ibland särskilt i vila o pulsen typ pausar o man känner nån slags vibrationerinuti hjärtat samtidigt. ÖÖvrigt många extraslag konstaterat samt gjort en ablation för avnrt nyss. Haft yrsel några ggr. Svimmade en gång år 2004 o en gång 2010. Skulle vilja undersökas m en ILR men vet inte om läkaren vill gå m på det. Vilka krav kan man ställa på undersökn? Gjort 48h ekg såg inget konstigt men hade inga symtom just då såklart. . Tacksam f råd.

Hej
För att få en ICM/bandspelare ska det finnas problem med att man svimmar och inte kan hitta problemen med hjälp av vanligt 24 tim eller 48 timmars bandspelning.
Ta kontakt med din läkare igen om det är så att din svimning har fortsatt efter att du blev behandlad för din AVNRT.

Lycka till
Maria
Pacemakersjuksköterska

Relaterade expertsvar

Urvalet av relaterade expertsvar är automatiskt framtaget av webbsidans system. Urvalet baserar sig på vanligen förekommande ord i titeln och innehållet i alla besvarade frågor. Relevansen kan alltså variera.