Webbsidan pacemaker-info.se har stängt användarregistreringen. Det går inte heller att skriva i forumet. Anledningen till detta är helt enkelt att det finns någon medicinkunnig person som kan ansvara så att felaktig och ev. farlig information sprids. Inte heller vill vi göra besökarna besvikna då de inte får svar på sina frågor. Har ni frågor får vi hänvisa er till sjukvården och Vårdguidens faktasida om Att få en pacemaker.

Operation för obstruktiv hypertrofisk kardiomyopati

Jag ska opereras för kardiomyopati i Lund om några veckor. Märker att mitt tillstånd försämras och just nu får jag besvär så fort jag försöker utföra vanliga hushållssysslor. Hur bra blir jag efter operationen? jag ska omplaceras, och man har föreslagit städjobb. Verkar det rimligt att jag ska orka det? Jag är 58 år. MVH Kerstin.

Hej Kerstin

Förhoppningsvis ska du bli bättre efter din operation men det är bästa att du tar upp din fråga om ditt arbete och hur länge du behöver vara sjukskriven med den läkare du träffar vid inskrivningen. De har bättre kunskap om detta än vad vi har.

Lycka till

MVH

Maria
Pacemakersköterska