Webbsidan pacemaker-info.se har stängt användarregistreringen. Det går inte heller att skriva i forumet. Anledningen till detta är helt enkelt att det finns någon medicinkunnig person som kan ansvara så att felaktig och ev. farlig information sprids. Inte heller vill vi göra besökarna besvikna då de inte får svar på sina frågor. Har ni frågor får vi hänvisa er till sjukvården och Vårdguidens faktasida om Att få en pacemaker.

muskelbrygga över LAD

Har muskelbrygga över LAD medicineras med imdur 60mg trombyl 75mg.Känns som hjärtat ska lägga av dagen efter ansträngningvid typ motion.är det m.bryggan som spökar.kan det vara medicineringen som inte är tillräcklig..mår dåligt av att ha det så här. Mvh inger

Hej Inger!
Ser att du ställt frågor om din muskelbrygga över LAD tidigare. Jag svarar ungefär som Thomas gjort tidigare. Det är väldigt svårt att ge ett detaljerat svar på din fråga då vi inte har tillgång till resultaten av dina undersökningar. Vad gäller muskelbrygga över LAD rent generellt kan de ge väldigt olika symtom. Från inga symtom alls till lättutlöst kärlkramp. Arbetsprov i kombination med scintigrafi brukar ge svar på hur mycket din muskelbrygga påverkar blodflödet i LAD (om den alls gör det). Du får tala med din kardiolog för att få mer exakt svar på dina frågor.

Hälsningar: Torbjörn