Webbsidan pacemaker-info.se har stängt användarregistreringen. Det går inte heller att skriva i forumet. Anledningen till detta är helt enkelt att det finns någon medicinkunnig person som kan ansvara så att felaktig och ev. farlig information sprids. Inte heller vill vi göra besökarna besvikna då de inte får svar på sina frågor. Har ni frågor får vi hänvisa er till sjukvården och Vårdguidens faktasida om Att få en pacemaker.

Magnezium.

Hej.
Jag använder magnezium 500mg vid sänggående och en på morgon vid frukost. Jag tränar väldigt mycket styrke, löpning och har gjort det i 28 år, jag är 45 i år. Jag har också börjat använda rogaine för håravfall och kom på att det kan påverka hjärtat! Kan det vara det som är boven i dramat?
//C

Hej C

Vad för problem har du med ditt hjärta? Det framgår inte i din fråga. Tyvärr kan jag inte hitta om detta preparat kan påverka hjärtat eller ej. Jag hoppas du kan läsa på innehållsförteckningen och den information som brukar vara med i förpackningen för att se om det finns någon varning om att det skulle kunna påverka ditt hjärta eller ej.

MVH
Maria
Pacemakersköterska