Webbsidan pacemaker-info.se har stängt användarregistreringen. Det går inte heller att skriva i forumet. Anledningen till detta är helt enkelt att det finns någon medicinkunnig person som kan ansvara så att felaktig och ev. farlig information sprids. Inte heller vill vi göra besökarna besvikna då de inte får svar på sina frågor. Har ni frågor får vi hänvisa er till sjukvården och Vårdguidens faktasida om Att få en pacemaker.

Jag har vkardiomyopati och ICD. Jag får ont vid ansträngning och ska opereras i vår. Kan få ont flera gånger per dag. Jag blir väldigt trött, alltså sömnig efter att jag haft ont, och undrar om det är vanligt?

Hej,

Du ger mig för lite information för att jag skall kunna ge dig ett svar. Vid en svårare kardiomyopati blir man ofta trött. Smärtan vet jag inte var du har men den kan också vara tröttsam att ha.

Mvh
Thomas Fåhraeus
Bjärred

Relaterade expertsvar

Urvalet av relaterade expertsvar är automatiskt framtaget av webbsidans system. Urvalet baserar sig på vanligen förekommande ord i titeln och innehållet i alla besvarade frågor. Relevansen kan alltså variera.