Webbsidan pacemaker-info.se har stängt användarregistreringen. Det går inte heller att skriva i forumet. Anledningen till detta är helt enkelt att det finns någon medicinkunnig person som kan ansvara så att felaktig och ev. farlig information sprids. Inte heller vill vi göra besökarna besvikna då de inte får svar på sina frågor. Har ni frågor får vi hänvisa er till sjukvården och Vårdguidens faktasida om Att få en pacemaker.

Jag har väldigt snabb puls och äter attenolol. Vad kan detta bero på?

Jag har väldigt snabb puls och äter attenolol. Vad kan detta bero på?

Hej

Svårt att svara på din fråga men troligtvis har du någon hjärtklappning som kommer från hjärtats förmak-förmaksflimmer/fladder som du behandlas för med Atenlol. Denna tablett är en betablockerare som bromsar din hjärtklappning och även minskar risken att den startar. I de flesta fall vet man inte orsaken till varför hjärtklappningen startar och du kan ofta heller inte själv påverka att den startar. Läs gärna mer om förmaksflimmer/fladder i vårat informations material och kontakta din läkare för mer information vad det är för hjärtklappning Du har för att få ett korrekt svar.

MVH
Maria

Läs mer i lexikon: 
Förmaksflimmer
Läs mer om ämnet: 
Förmaksflimmer

Relaterade expertsvar

Urvalet av relaterade expertsvar är automatiskt framtaget av webbsidans system. Urvalet baserar sig på vanligen förekommande ord i titeln och innehållet i alla besvarade frågor. Relevansen kan alltså variera.