Webbsidan pacemaker-info.se har stängt användarregistreringen. Det går inte heller att skriva i forumet. Anledningen till detta är helt enkelt att det finns någon medicinkunnig person som kan ansvara så att felaktig och ev. farlig information sprids. Inte heller vill vi göra besökarna besvikna då de inte får svar på sina frågor. Har ni frågor får vi hänvisa er till sjukvården och Vårdguidens faktasida om Att få en pacemaker.

Jag blir trött av Seloken

Jag har hypertrofisk obstruktiv kardiomyopati, har ICD och är opererad för min kardiomyopati.Jag har Seloken 100x1, Furix vid behov. Jag upplever att jag blir trött och orkeslös av Seloken, finns det något annat preparat som jag kan trivas bättre med?

Hej,

Seloken är en sk betablockare och det finns många olika att välja bland och många olika doseringar. Jag kan inte ändra din medicinering, som du förstår, men ta upp problemet med din läkare.
Tyvärr är många patienter känsliga mot betablockare och man har svårt att få upp sin puls. Och många blir trötta på dem som du beskriver.

Mvh

Thomas Fåhraeus
Lund