Webbsidan pacemaker-info.se har stängt användarregistreringen. Det går inte heller att skriva i forumet. Anledningen till detta är helt enkelt att det finns någon medicinkunnig person som kan ansvara så att felaktig och ev. farlig information sprids. Inte heller vill vi göra besökarna besvikna då de inte får svar på sina frågor. Har ni frågor får vi hänvisa er till sjukvården och Vårdguidens faktasida om Att få en pacemaker.

Jag är en man på 50 år, jag har ett problem sedan ett par veckor. ca. 2- 3 gånger om dagen får jag liksom ett myggbett i eller kring hjärtat. Det blir när jag reser mig, alternativt hostar eller nyser, allternativt vid lite ansträngning. jag har inga andra symtom, utan bara ett såkallat myggbett.jag har inget ont, inga fladdringar eller andra meén kring hjärtat, kan tillägga att min fader lade in en extra åder till hjärtat när han var 44. och att farfar dog av hjärtinfarkt vid 67.Jag själv tror att jag skall vänta att se om jag får värre symtom,är det rätt beslut.

Jag är en man på 50 år, jag har ett problem sedan ett par veckor.
ca. 2- 3 gånger om dagen får jag liksom ett myggbett i eller kring hjärtat.
Det blir när jag reser mig, alternativt hostar eller nyser, allternativt vid lite ansträngning. jag har inga andra symtom, utan bara ett såkallat myggbett.jag har inget ont, inga fladdringar eller andra meén kring hjärtat, kan tillägga att min fader lade in en extra åder till hjärtat när han var 44. och att farfar dog av hjärtinfarkt vid 67.Jag själv tror att jag skall vänta att se om jag får värre symtom,är det rätt beslut.

Hej,
Som Du beskriver det så har det inte med hjärtat att göra.Du gör nog klokt i att vänta och se. Gör det ont och kommer blåsor kan det vara bältros, men det låter inte så. Är Du orolig sök en hudspecialist.

MVH
Thomas Fåhraeus
Lund