Webbsidan pacemaker-info.se har stängt användarregistreringen. Det går inte heller att skriva i forumet. Anledningen till detta är helt enkelt att det finns någon medicinkunnig person som kan ansvara så att felaktig och ev. farlig information sprids. Inte heller vill vi göra besökarna besvikna då de inte får svar på sina frågor. Har ni frågor får vi hänvisa er till sjukvården och Vårdguidens faktasida om Att få en pacemaker.

Hjärtklappning.

Hej jag är en 29årig man i övrigt frisk utan mediciner som har upplevt att hjärtat rusat och slagit oregelbundet ii samband med fysisk ansträngning. Jag har tagit min puls vid dessa tillfällen som som varit mycket oregelbunden och legat cirkus kring 180/ min. det känns som att hjärtAt slår volter, efter ca en halv minut går det över och allt känns som vanligt.
Min far har abladerats för vad jag tror var ett EAT. Jag har inga symptom i vila förutom enstaka extraslag, mår bra och tränar kondition ca 4ggr i veckan. Är detta något som behöver utredas? Kan jag träna på som vanligt?
Tack på förhand!

Hej

Troligtvist är det extraslag du känner när du är som mest aktiv. Vi har tidigare svarat på många frågor angående extraslag så skriv in detta på vår sökmotor så kan du få svar på din fråga.

Lycka till

Mvh
Maria
Pacemakersköterska

Relaterade expertsvar

Urvalet av relaterade expertsvar är automatiskt framtaget av webbsidans system. Urvalet baserar sig på vanligen förekommande ord i titeln och innehållet i alla besvarade frågor. Relevansen kan alltså variera.