Webbsidan pacemaker-info.se har stängt användarregistreringen. Det går inte heller att skriva i forumet. Anledningen till detta är helt enkelt att det finns någon medicinkunnig person som kan ansvara så att felaktig och ev. farlig information sprids. Inte heller vill vi göra besökarna besvikna då de inte får svar på sina frågor. Har ni frågor får vi hänvisa er till sjukvården och Vårdguidens faktasida om Att få en pacemaker.

Hjärtklappning

Hejsan Jag har gjort en abltion två gånger för att bränna bort den här extra banan som har gjort att jag fått hjärtklappning. Den första fick avbrytas pga av komplikationer och den andra beskrevs som lyckad. Men ca en månad efter ablationen har jag fått hjärtklappning igen. Innan ablationen hade jag fruktansvärda problem med hjärtklappningar flera gånger i veckan som höll på som kortast två timmar och upp till 13 timmar, har blivit inlagd några gånger för att det inte har velat sluta. Sen fick jag diagnosen WPW syndrom. Nu är jag rädd att jag ska behöva uppleva allt det här igen.kan man ha många extra ledningsbanor och hur vanligt är det?

Hej

Förstår att du har många frågor angående din hjärtrytm och behandling. Vi har lite svårt att vara experter i alla frågor så det bästa är att kontakta din behandlande arytmi läkare för att få ett bättre svar på din fråga.

MVH
Maria Hesselstrand
Pacemakersköterska

Relaterade expertsvar

Urvalet av relaterade expertsvar är automatiskt framtaget av webbsidans system. Urvalet baserar sig på vanligen förekommande ord i titeln och innehållet i alla besvarade frågor. Relevansen kan alltså variera.