Webbsidan pacemaker-info.se har stängt användarregistreringen. Det går inte heller att skriva i forumet. Anledningen till detta är helt enkelt att det finns någon medicinkunnig person som kan ansvara så att felaktig och ev. farlig information sprids. Inte heller vill vi göra besökarna besvikna då de inte får svar på sina frågor. Har ni frågor får vi hänvisa er till sjukvården och Vårdguidens faktasida om Att få en pacemaker.

hjälp mig!

Hejsan jag vet att jag är ung men jag behöver hjälp jag är snart 12 år och jag har vissa dagar små hjärt smärtor det gör inte ont med det är en svag liten smärta som kommer ofta det har varit så i en lång tid nu men vet ni vad mina smärtor kan bero på? och säg inte att jag behöver undersökas av läkare för jag är välldigt liv rädd för sjukhus!

Hej

Svårt att säga vad dina smärtor beror på. Jag tror inte du behöver vara orolig för det är ofta mycket äldre personer som drabbas av problemm med smärtor i hjärtat.
Om du är mycket påverkad och orolig för detta kan det vara bra att ta kontakt med en läkare på vårdcentralen om du nu är rädd för sjukhus, vilket du inte behöver vara. Vi som jobbar tycker om att hjälpa alla olika sorters människor modiga som rädda.

Lycka till
Maria
Pacemakersjuksköterska