Webbsidan pacemaker-info.se har stängt användarregistreringen. Det går inte heller att skriva i forumet. Anledningen till detta är helt enkelt att det finns någon medicinkunnig person som kan ansvara så att felaktig och ev. farlig information sprids. Inte heller vill vi göra besökarna besvikna då de inte får svar på sina frågor. Har ni frågor får vi hänvisa er till sjukvården och Vårdguidens faktasida om Att få en pacemaker.

Hjärtklappning?

Hej, är en tjej på 17år som opererades för mitt medfödda hjärtfel när jag var liten. Har under det senaste året börjat uppleva att hjärtat slår dubbla slag eller att det hoppar över ett slag. Är detta hjärtklappning och är det farligt?

Hej

Extraslag behöver inte vara farliga och vi har alla mer eller mindre extra slag under vårat liv. De har en förmåga att komma ex vid infektion eller när man upplever mycket stress i livet. Vi har tidigare skrivit om att ha extraslag så skriv extraslag under våran sökmotor så får du ett mer korrekt svar.

Lycka till

Maria
Pacemakersjuksköterska

Relaterade expertsvar

Urvalet av relaterade expertsvar är automatiskt framtaget av webbsidans system. Urvalet baserar sig på vanligen förekommande ord i titeln och innehållet i alla besvarade frågor. Relevansen kan alltså variera.