Webbsidan pacemaker-info.se har stängt användarregistreringen. Det går inte heller att skriva i forumet. Anledningen till detta är helt enkelt att det finns någon medicinkunnig person som kan ansvara så att felaktig och ev. farlig information sprids. Inte heller vill vi göra besökarna besvikna då de inte får svar på sina frågor. Har ni frågor får vi hänvisa er till sjukvården och Vårdguidens faktasida om Att få en pacemaker.

Hejsan jag är 19 år och är trött hela tiden, det spelar ingen roll hur mycket jag sover eller hur mycket jag dricker, och så har jag hela tiden en jobbig huvudvärk eller ögon värk kanske man ska säga för det sitter i området runt ögonen. Jag har varit hos min vårdcentral där dom tog blodtryck och sa att det var lågt, så jag undrar om det är mitt blodtryck som gör mig trött hela tiden? Det är verkligen jobbig då jag går i skolan och inte orkar plugga eller någonting, vill sova hela tiden. Om det är mitt blodtryck kan jag då få medicin för det?

Hejsan jag är 19 år och är trött hela tiden, det spelar ingen roll hur mycket jag sover eller hur mycket jag dricker, och så har jag hela tiden en jobbig huvudvärk eller ögon värk kanske man ska säga för det sitter i området runt ögonen. Jag har varit hos min vårdcentral där dom tog blodtryck och sa att det var lågt, så jag undrar om det är mitt blodtryck som gör mig trött hela tiden? Det är verkligen jobbig då jag går i skolan och inte orkar plugga eller någonting, vill sova hela tiden.
Om det är mitt blodtryck kan jag då få medicin för det?

Hej,

Tyvärr skriver Du inget om hjärtat eller om Du har pacemaker eller ej. Denna sida är ju ett forum för hjärtpatienter och anhöriga så jag kan inte svara på din fråga.Det krävs en lång redogörelse om dina symptom samt undersökning vilket jag inte kan göra.Lågt blodtryck är svårbehandlat och kan leda till trötthet men knappast till huvudvärk. Försök få en remiss till en nervspecialist (neurolog) så att en specialist får utreda dina besvär. Lycka till.

MVH
Thomas Fåhraeus
Lund