Webbsidan pacemaker-info.se har stängt användarregistreringen. Det går inte heller att skriva i forumet. Anledningen till detta är helt enkelt att det finns någon medicinkunnig person som kan ansvara så att felaktig och ev. farlig information sprids. Inte heller vill vi göra besökarna besvikna då de inte får svar på sina frågor. Har ni frågor får vi hänvisa er till sjukvården och Vårdguidens faktasida om Att få en pacemaker.

Hej, jag skriver just nu ett arbete om pacemaker, och skulle vilja veta, (om ni nu vet), hur tillverkningsprocessen går till och om den är miljövänlig på något sätt? Skulle va väldigt tacksam om ni kunde besvara denna fråga senast onsdag 1 juni :) Tack!

Hej, jag skriver just nu ett arbete om pacemaker, och skulle vilja veta, (om ni nu vet), hur tillverkningsprocessen går till och om den är miljövänlig på något sätt?

Skulle va väldigt tacksam om ni kunde besvara denna fråga senast onsdag 1 juni :)
Tack!

Hej
Bästa sättet att få svar på din fråga är att kontakta ett pacemakerföretag som heter St Jude Medical. De har egen tillverkning uppe i Veddesta i Stockholm. Sök via nätet.
Lycka till

MVH
Maria