Webbsidan pacemaker-info.se har stängt användarregistreringen. Det går inte heller att skriva i forumet. Anledningen till detta är helt enkelt att det finns någon medicinkunnig person som kan ansvara så att felaktig och ev. farlig information sprids. Inte heller vill vi göra besökarna besvikna då de inte får svar på sina frågor. Har ni frågor får vi hänvisa er till sjukvården och Vårdguidens faktasida om Att få en pacemaker.

Hej. Den 23juni 2010 fick jag pacemaker in-op (dr Lingwei Wang) modell SJM ANTHEM PM3212, två elektroder. Jag går till sjukgymnast för behandling av rörelsesmärta i hö axel med Laser och "Skanlab Långvågsbehandling". Fråga: Kan långvågen störa pacemakern? /Nils Annerstedt, Vejbystrand/

Hej. Den 23juni 2010 fick jag pacemaker in-op (dr Lingwei Wang) modell SJM ANTHEM PM3212, två elektroder.
Jag går till sjukgymnast för behandling av rörelsesmärta i hö axel med Laser och "Skanlab Långvågsbehandling".
Fråga: Kan långvågen störa pacemakern? /Nils Annerstedt, Vejbystrand/

Hej Nils

Jag tror inte att det är några problem att använda laser och långvågs behandling mot din högra axel, men för att vara riktigt säker så kan din sjukvårdsgymnast kontakta SJM support och få ett korrekt svar. Telefon nummer är: 08- 4744147.

MVH
Maria Hesselstrand

Relaterade expertsvar

Urvalet av relaterade expertsvar är automatiskt framtaget av webbsidans system. Urvalet baserar sig på vanligen förekommande ord i titeln och innehållet i alla besvarade frågor. Relevansen kan alltså variera.