Webbsidan pacemaker-info.se har stängt användarregistreringen. Det går inte heller att skriva i forumet. Anledningen till detta är helt enkelt att det finns någon medicinkunnig person som kan ansvara så att felaktig och ev. farlig information sprids. Inte heller vill vi göra besökarna besvikna då de inte får svar på sina frågor. Har ni frågor får vi hänvisa er till sjukvården och Vårdguidens faktasida om Att få en pacemaker.

Högpuls 85 90

Heej är en kille på 18 förrut hade jag inflammation i hjärtsäcekn men nu jag mår bra och min doktorn har sagt att är allt OKEJ.Men förrut hade jag inte högpuls nu Har jag högplus,Och Jag brukar springa Men när jag vilar mitt hjärta börjar inte stabilisera men det bultar fortfarndre det tar kasnke 4 3 timmar med 110 120 puls!!!

Hej

Var det nyligen som du hade din hjärtsäcksinflammation så kan den ökade pulsen vid vila och aktivitet vara att du förlorat din kondition under tiden du hade din inflamation och att hjärtat i början ligger lite högre än du normalt hade innan. Att pulsen är så hög 3-4 timmar efter din aktivitet kan jag inte riktigt förklara. Skulle det fortsätta så kontakta din läkare för konsultation.

Mvh
Maria
Pacemakersjuksköterska