Webbsidan pacemaker-info.se har stängt användarregistreringen. Det går inte heller att skriva i forumet. Anledningen till detta är helt enkelt att det finns någon medicinkunnig person som kan ansvara så att felaktig och ev. farlig information sprids. Inte heller vill vi göra besökarna besvikna då de inte får svar på sina frågor. Har ni frågor får vi hänvisa er till sjukvården och Vårdguidens faktasida om Att få en pacemaker.

Friskt hjärta?

Hej, jag har under de senaste 2 månaderna varit jättetrött haft hjärtklappningar och viss yrsel. Läkarna har tagit massa blodprover,2 vanliga ekgs, samt ett 24h ekg. De hittar inget fel och anser att jag är fullt frisk. Är lite nojjig av mig och har gått och trott att hjärtat ska stanna på mig när som helst. Finns det risk att de missat något eller kan det vara min inre stress som påverkar min kropp så mycket?

Hej

Ser att du har blivit ordentligt undersökt och att de inte har hittat något fel från hjärtat. Troligtvist har du kännt av en del extraslag som kommer när du är orolig och lite stressad. Jag tror att du kan vara lugn efter att läkarna har kontrollerat din hjärtrytm på flera olika sätt.

Lycka till

Maria
Paceamersjuksköterska