Webbsidan pacemaker-info.se har stängt användarregistreringen. Det går inte heller att skriva i forumet. Anledningen till detta är helt enkelt att det finns någon medicinkunnig person som kan ansvara så att felaktig och ev. farlig information sprids. Inte heller vill vi göra besökarna besvikna då de inte får svar på sina frågor. Har ni frågor får vi hänvisa er till sjukvården och Vårdguidens faktasida om Att få en pacemaker.

"flaggvimplar"i hjärtat

Var och gorde ett belastningsprov på sjukuset när sjöterskan gorde ultradjudundersökningen så gick han iväg och hämtade en doctor och han visade bilderna för honom och han sa att det är "kommer inte i håg vad det hette"Och vi gör inget åt det längre han svarade jag har aldrig sätt så mycket.det såg ut som flaggvimplar som gungade i blodströmmen i hjärtat.fick aldrig veta vad det var och ingen information/förklaring.
Nyfiken.

Hej

Kan tyvärr inte svara på din fråga pga jag inte kan så mycket om ultraljud.
Ta kontakt med din läkare för att få ett svar på vad "flaggorna" visade.

Mvh
Maria

Relaterade expertsvar

Urvalet av relaterade expertsvar är automatiskt framtaget av webbsidans system. Urvalet baserar sig på vanligen förekommande ord i titeln och innehållet i alla besvarade frågor. Relevansen kan alltså variera.