Webbsidan pacemaker-info.se har stängt användarregistreringen. Det går inte heller att skriva i forumet. Anledningen till detta är helt enkelt att det finns någon medicinkunnig person som kan ansvara så att felaktig och ev. farlig information sprids. Inte heller vill vi göra besökarna besvikna då de inte får svar på sina frågor. Har ni frågor får vi hänvisa er till sjukvården och Vårdguidens faktasida om Att få en pacemaker.

extraslag under pms

Hej, är det vanligt att man kan få fler extraslag under tiden innan menstraution (dvs under pmstiden) och vad beror detta på?

Hej

Känslan av mer extraslag under menstrauation kan jag inte riktigt förklara men kan vara hormonellt orsakat. Ofta har man smärta och känsla av att kroppen är mer känslig under eller före mens vilket säkert kan öka uppkomsten av extraslag. Det är i allafall ofarligt med att ha extraslag då och då och det viktigaste är att man inte oroas av detta.

Mvh
Maria
Pacemakersköterska

Relaterade expertsvar

Urvalet av relaterade expertsvar är automatiskt framtaget av webbsidans system. Urvalet baserar sig på vanligen förekommande ord i titeln och innehållet i alla besvarade frågor. Relevansen kan alltså variera.