Webbsidan pacemaker-info.se har stängt användarregistreringen. Det går inte heller att skriva i forumet. Anledningen till detta är helt enkelt att det finns någon medicinkunnig person som kan ansvara så att felaktig och ev. farlig information sprids. Inte heller vill vi göra besökarna besvikna då de inte får svar på sina frågor. Har ni frågor får vi hänvisa er till sjukvården och Vårdguidens faktasida om Att få en pacemaker.

extraslag

Kan jag ta en sobril 10 mg när jag har oregelbundne hjärtslag som inte är utrett ännu Har svårt att somna för jag blir orolig när det slår ojämt Är det farligt eller kan jag ta en eller en halv tillnatten Gunilla

Hej Gunilla!
Jag tycker inte att du skall oroa dig för mycket över dina extraslag. I de flesta fall är extraslag helt ofarliga. Du kan ta en tablett Sobril 10 mg till natten om du känner dig mycket oroligt. Tänk bara på att Sobril är beroendeframkallande om man tar det regelbundet. Försök att bara ta det vid enstaka tillfällen när du känner att du har svårt att hantera din oro.

Hälsningar: Torbjörn