Webbsidan pacemaker-info.se har stängt användarregistreringen. Det går inte heller att skriva i forumet. Anledningen till detta är helt enkelt att det finns någon medicinkunnig person som kan ansvara så att felaktig och ev. farlig information sprids. Inte heller vill vi göra besökarna besvikna då de inte får svar på sina frågor. Har ni frågor får vi hänvisa er till sjukvården och Vårdguidens faktasida om Att få en pacemaker.

betydelse

Vad betyder detta som en läkare skrev till mig: påvisad ADAMS STOEK,UCG:Normalstora hjärtrum,septum 1,2cm,E/A=summation sannol.kring 0,5,hyperdynamik,hypovolemi,inga hypokinesier,EF visuellt 65-70%,inga vitium, sklerotisk aortaklaff,ingen AS/AI

Hej AS/AI

Vi svarar gärna på frågor om pacemaker och ICD. Det bästa är att du kontaktar din läkare som har remitterat dig till denna undersökning för att få ett korrekt svar.

Mvh
Maria
Pacemakersköterska

Relaterade expertsvar

Urvalet av relaterade expertsvar är automatiskt framtaget av webbsidans system. Urvalet baserar sig på vanligen förekommande ord i titeln och innehållet i alla besvarade frågor. Relevansen kan alltså variera.