Webbsidan pacemaker-info.se har stängt användarregistreringen. Det går inte heller att skriva i forumet. Anledningen till detta är helt enkelt att det finns någon medicinkunnig person som kan ansvara så att felaktig och ev. farlig information sprids. Inte heller vill vi göra besökarna besvikna då de inte får svar på sina frågor. Har ni frågor får vi hänvisa er till sjukvården och Vårdguidens faktasida om Att få en pacemaker.

Beståndsdelar?

Hej!
Jag har ett skolarbete om uppfinningar och då valde jag pacemakern. Mitt arbete ska vara klart senast nästa vecka så jag är lite smått nervös ;) men jag skulle vilja veta hur pacemakern uppfanns, vilket material osv.

Tacksam för svar så fort som möjligt! :)

Hej

Roligt att du vill skriva om pacemakern.Jag skulle gärna vilja hjälpa dig men då lär du dig mindre ! Vi har tidigare skrivit om hur Rune Elmqvist uppfann pacemaker så skriv in ordet "uppfinning" i våran sökmotor, längst upp i högra hörnet, så kommer du att få mer information och även bli länkad till ställen som du kan få veta mer om pacemakerns beståndsdelar.

Lycka till

MVH
Maria Pacemakersköterska

Relaterade expertsvar

Urvalet av relaterade expertsvar är automatiskt framtaget av webbsidans system. Urvalet baserar sig på vanligen förekommande ord i titeln och innehållet i alla besvarade frågor. Relevansen kan alltså variera.