Webbsidan pacemaker-info.se har stängt användarregistreringen. Det går inte heller att skriva i forumet. Anledningen till detta är helt enkelt att det finns någon medicinkunnig person som kan ansvara så att felaktig och ev. farlig information sprids. Inte heller vill vi göra besökarna besvikna då de inte får svar på sina frågor. Har ni frågor får vi hänvisa er till Vårdguidens funktion Ställ en anonym fråga: www.1177.se/Stall-en-anonym-fraga/ och Vårdguidens faktasida om Att få en pacemaker. Sista vill vi slå ett slag för Facebooks gruppsidor. Det finns bland annat Facebookgrupperna Pacemaker Support Group och Pacemaker and ICD Support Group. Båda är engelskspråkiga.

Om

Vi på pacemaker-info.se vill ge utökade möjligheter till relevant information och ny kunskap om pacemaker till både patienter, anhöriga men även allmänt intresserade människor. Här kan du läsa om webbplatsen och de människor och företag som har bidragit. Det är viktigt att du tar del av våra Användarvillkor. De rör vem som står bakom denna webbplats, hur vi behandlar personuppgifter och mycket mer.

Sidans experter är överläkare Thomas Fåhraeus, överläkare Torbjörn Persson vid Skånes universitetssjukhus i Malmö och pacemakersjuksköterskan Maria Hesselstrand på Universitetssjukhuset i Lund.