Webbsidan pacemaker-info.se har stängt användarregistreringen. Det går inte heller att skriva i forumet. Anledningen till detta är helt enkelt att det finns någon medicinkunnig person som kan ansvara så att felaktig och ev. farlig information sprids. Inte heller vill vi göra besökarna besvikna då de inte får svar på sina frågor. Har ni frågor får vi hänvisa er till sjukvården och Vårdguidens faktasida om Att få en pacemaker.

Nyhetsbrev mars

mars_4.jpg

Det är mars månad och i skrivandets stund har vintern åter gjort sig påmind i stora delar av Sverige och våren kom av sig litet.

Etthundratre personer hittade hit under februari – ett blygsamt men förståeligt antal, då vi ännu inte har gått ut offentligt och talat om att pacemaker-info.se existerar. Sidan är i det närmaste färdig, men vi filar på formuleringar, lägger in illustrationer och fotografier samt gör ändringar för att användarna ska finna informationen så lättillgänglig och trevlig som möjligt.

Under mars kommer att antal aktiviteter att informera om denna webbplats. Till exempel kommer Thomas Fåhraeus att hålla ett föredrag i Stockholm för pacemakersjuksköterskor den 22 mars. Vi kommer också att kontakta olika nyhetsmedier för att sprida nyheten om webbplatsen.

Flera människor har redan hört av sig och tackat för att denna webbplats kommit till. Viljan att lära sig mer om pacemaker är stark. Vi hoppas att vi kommer att kunna tillmötesgå allas önskemål.

Du vet väl att om du registrerar dig på sidan så kan du använda forumet för att kommunicera inte bara med Thomas Fåhraeus och Maria Hesselstrand, utan även med andra patienter. Många har uttryckt en önskan om att kunna prata med andra som har liknande erfarenheter. Vår förhoppning är att forumet ska bli en mötesplats där saker kan dryftas och bekantskaper uppstå.

Vi vill gärna veta vad du tycker om pacemaker-info.se. Du kan skicka ett meddelande genom kontaktformuläret. All information mottages tacksamt och behandlas konfidentiellt.