Webbsidan pacemaker-info.se har stängt användarregistreringen. Det går inte heller att skriva i forumet. Anledningen till detta är helt enkelt att det finns någon medicinkunnig person som kan ansvara så att felaktig och ev. farlig information sprids. Inte heller vill vi göra besökarna besvikna då de inte får svar på sina frågor. Har ni frågor får vi hänvisa er till sjukvården och Vårdguidens faktasida om Att få en pacemaker.

Nyhetsbrev februari

februari_1.jpg
Elektroder i vintermiljö. Foto: Magnus Tamelander

pacemaker-info.se öppnar för allmänheten den 1 februari. Vår önskan är att denna webbplats ska vara en god och levande informationskälla för pacemakerpatienter och deras anhöriga.

Pacemakermottagningen i Lund och dess genomtrevliga personal ställde upp för fotografering av operationsmiljöer och möten mellan sjukvårdspersonal och patient. Vi tackar speciellt Maria Hesselstrand och Héléne Möller för deras utmärkta informationsbroschyr Att leva med pacemaker. Stort tack också till patienterna som ställde upp som fotomodeller.

Hos Thomas och Magnus har flitens lampa brunnit nära nog varje kväll sedan projektet drogs igång i slutet på november och vi har fyllt pacemaker-info.se med information och försökt göra den användbar för alla besökare.