Webbsidan pacemaker-info.se har stängt användarregistreringen. Det går inte heller att skriva i forumet. Anledningen till detta är helt enkelt att det finns någon medicinkunnig person som kan ansvara så att felaktig och ev. farlig information sprids. Inte heller vill vi göra besökarna besvikna då de inte får svar på sina frågor. Har ni frågor får vi hänvisa er till Vårdguidens funktion Ställ en anonym fråga: www.1177.se/Stall-en-anonym-fraga/ och Vårdguidens faktasida om Att få en pacemaker. Sista vill vi slå ett slag för Facebooks gruppsidor. Det finns bland annat Facebookgrupperna Pacemaker Support Group och Pacemaker and ICD Support Group. Båda är engelskspråkiga.

Väntetid??

1 reply [Senaste inlägg]
DAST
Offline
Joined: 2010-02-26

Hej
Är ny medlem på sidan.
Har problem med en trög/sjuk sinusknuta som gör att min puls inte stiger tillräckligt vid ansträgning. Har gjort ett par, tre arbets - EKG som visar detta. Vad jag förstått lutar det nu åt pacemaker.
Nu till min fråga? Hur lång tid brukar det ta från remiss till operation? Är i behov av kunna jobba med hög puls då mitt arbete kräver detta.
Tacksam för svar
DAST