Webbsidan pacemaker-info.se har stängt användarregistreringen. Det går inte heller att skriva i forumet. Anledningen till detta är helt enkelt att det finns någon medicinkunnig person som kan ansvara så att felaktig och ev. farlig information sprids. Inte heller vill vi göra besökarna besvikna då de inte får svar på sina frågor. Har ni frågor får vi hänvisa er till Vårdguidens funktion Ställ en anonym fråga: www.1177.se/Stall-en-anonym-fraga/ och Vårdguidens faktasida om Att få en pacemaker. Sista vill vi slå ett slag för Facebooks gruppsidor. Det finns bland annat Facebookgrupperna Pacemaker Support Group och Pacemaker and ICD Support Group. Båda är engelskspråkiga.

UMTS 900mhz

2 svar [Senaste inlägg]
Robin
Offline
Joined: 2011-12-30

Hej

Tre har nyligen tagit GSM frekvensen 900mhz i anspråk till 3G.

Jag vet inte om det är inbillning eller inte men jag har upplevt att pacemaker ibland blir störd när jag har mobilen relativt nära och ligger och surfar.

Jag har aldrig upplevt några problem förut med de vanliga frekvensbanden för 3G (2100 mhz). Min lösning har varit att ändra systeminställningar i telefonen så den inte använder sig av 900mhz bandet. (Nackdelen är ju att täckningen blir sämre)

Är det någon annan som kan bekräfta eller dementera?

Mvh
Robin