Webbsidan pacemaker-info.se har stängt användarregistreringen. Det går inte heller att skriva i forumet. Anledningen till detta är helt enkelt att det finns någon medicinkunnig person som kan ansvara så att felaktig och ev. farlig information sprids. Inte heller vill vi göra besökarna besvikna då de inte får svar på sina frågor. Har ni frågor får vi hänvisa er till Vårdguidens funktion Ställ en anonym fråga: www.1177.se/Stall-en-anonym-fraga/ och Vårdguidens faktasida om Att få en pacemaker. Sista vill vi slå ett slag för Facebooks gruppsidor. Det finns bland annat Facebookgrupperna Pacemaker Support Group och Pacemaker and ICD Support Group. Båda är engelskspråkiga.

Trådlöst bredband, larm och laser

1 reply [Senaste inlägg]
susanna
Offline
Joined: 2007-02-02

Vi skall installera både trådlöst bredband och larm i hemmet.
Larmet utgår jag från att det inte påverkar pacemakern....?

Men nätverksroutern som installeras i hemmet som gör så att man trådlöst kan koppla upp sig vart som helst i huset, påverkar den pacemakern..?

Trots svår hjärtsjukdom så sitter fåfängan i, (friskhetstecken..!) och jag "lurar" lite på att bleka tänderna, lasern som då används, påverkar den min "päjske" (pacemakern) som min lille son kallar den för..

Eftersom jag har AV-block III vill jag gärna inte chansa...

Tack på förhand,
Susanna