Webbsidan pacemaker-info.se har stängt användarregistreringen. Det går inte heller att skriva i forumet. Anledningen till detta är helt enkelt att det finns någon medicinkunnig person som kan ansvara så att felaktig och ev. farlig information sprids. Inte heller vill vi göra besökarna besvikna då de inte får svar på sina frågor. Har ni frågor får vi hänvisa er till sjukvården och Vårdguidens faktasida om Att få en pacemaker.

Svår fråga till experterna

1 reply [Senaste inlägg]
admin
admins bild
Offline
Joined: 2006-11-28

Hej på er i expertpanelen, jag tänkte jag skulle sätta er på prov. Vad var den troligaste orsaken? En synkope i samband med infektion, hög feber, hård mage, krystning samt en obehandlad sömnapne visade 1,5 månad senare nattetid vid två tillfällen på en bradykardi och tre sekunders asystoli.

En första tanke var hjärtmuskelinfektion och AV-block I eftersom misstanke fanns att jag motionerat i samband med infektion i kroppen, det bedömdes dock som en sick sinus syndrom och AV-block II. Arbets-EKG visade på ordinär arbetsförmåga dock LAH av okänd ålder, Tilt-test negativt och EKO-doppler utan anmärkning 2,5 vecka efter ankomst till sjukhus.Inga symtom har funnits av några konstigheter i kroppen efter detta sedan infektionen klingat av och behandling av sömnapnen har fåtts. Tacksam för en teori, är årsmodell 1950.

*** Skickad anonymt via frågefunktionen, inlagd av admin ***