Webbsidan pacemaker-info.se har stängt användarregistreringen. Det går inte heller att skriva i forumet. Anledningen till detta är helt enkelt att det finns någon medicinkunnig person som kan ansvara så att felaktig och ev. farlig information sprids. Inte heller vill vi göra besökarna besvikna då de inte får svar på sina frågor. Har ni frågor får vi hänvisa er till sjukvården och Vårdguidens faktasida om Att få en pacemaker.

Suedezu

Inga svar
Suedezu
Suedezus bild
Offline
Joined: 2016-05-24

Hej ! är en man på 49 år (snart) för 2 år började mitt hjärta slå väldig fort (plötslig) och åkte ambulans till sjukhus med en puls runt 200/minuten...var medveten hela tiden.
Efter en dag och en natt pulsen gick ner vid 120-140/min. (Östra Sjukhuset) de tänkte släppa mig hem med en medicin som heter Varan (för att tunna blodet) och sade att jag har ett extrabana i hjärta.
Jag VÄGRADE ta det här medicinen när jag läste BIVERKNINGARNA !...
Som TUR ringde jag till gamla hemland (Rumänien) till en kusin som var PENSIONERAT HJÄRTSPECIALIST och hon frågade mig (efter jag förklarade mina symtom...) OM LÄKARNA HAR TAGIT PROVER PÅ TSH T3 & T4 !??...
Jag gick till läkarna och sade vad min kusin sade till mig per Tel., våra läkare i Sverige började skratta; NU TAR VI LÄXOR FRÅN RUMÄNIEN OCKSÅ !? :-)
I alla vall jag VÄGRADE gå hem tills de inte tar de proverna (T3 & T4), och till sist de GORDE det och jag väntade till nästa dag på sjukhus för svar.
DU SKULLE SE DERAS MIN ! (DE RODNADE I ANSIKTE :-) NÄR DET VISADE SIG ATT JAG HAR TYREOIDEA ...
Jag började checka medicin (Levaxin) och är nu upp till 100/mcg dagligen, mår bättre MEN jag får då-o-då hjärtklappningar igen....
Jag måste operera hjärta nån gång, MEN !, om jag får ABLATION eller om jag får PM vet jag inte, i alla fall, FÅR JAG JOBBA BUSSCHAUFFÖR FORTFARANDE ??
Jag har en lillebror i Spanien som fick PM och kör lastbil. Det har han gört sedan 2001 när han fick PM (byttes efter 10 år).
FÅR JAG KÖRA BUSS ALLTSÅ ?? (jag TRIVS fantastiskt med min jobb)