Webbsidan pacemaker-info.se har stängt användarregistreringen. Det går inte heller att skriva i forumet. Anledningen till detta är helt enkelt att det finns någon medicinkunnig person som kan ansvara så att felaktig och ev. farlig information sprids. Inte heller vill vi göra besökarna besvikna då de inte får svar på sina frågor. Har ni frågor får vi hänvisa er till sjukvården och Vårdguidens faktasida om Att få en pacemaker.

rytmhopp

Inga svar
SannaB
Offline
Joined: 2009-03-14

Hej!

I måndags flög jag till Florens på jobb. På en buss ut till planet kände jag att hjärtat gjorde en längre paus mellan två slag. Blev något orolig men inte så farligt. Någon halvminut senare kände jag mig svimfärdig och var tvungen att sitta en stund med huvudet mellan knäna. Det blev bra igen men senare samma dag återkom en yrselkänsla när jag satt och åt på restaurang. Jag kände dock hela tiden att PM arbetade (i alla fall samma dag). Förra veckan, hemma, gjorde jag ett antal benböj och blev andfådd men hjärtat slog långsamt tyckte jag. Har åkt skidor på längden under hela vintern och det har fungerat bra. Har fått upp pulsen.

Kan tillägga att jag är en sån som får yrsel och svimningstendens vid stark oro/ångest och fick panikångest av min bradykardi (innan PM).

Någon som varit med om liknande? Alltid svårt veta när man ska kolla med sin arytmienhet.

Hälsar Sanna