Webbsidan pacemaker-info.se har stängt användarregistreringen. Det går inte heller att skriva i forumet. Anledningen till detta är helt enkelt att det finns någon medicinkunnig person som kan ansvara så att felaktig och ev. farlig information sprids. Inte heller vill vi göra besökarna besvikna då de inte får svar på sina frågor. Har ni frågor får vi hänvisa er till Vårdguidens funktion Ställ en anonym fråga: www.1177.se/Stall-en-anonym-fraga/ och Vårdguidens faktasida om Att få en pacemaker. Sista vill vi slå ett slag för Facebooks gruppsidor. Det finns bland annat Facebookgrupperna Pacemaker Support Group och Pacemaker and ICD Support Group. Båda är engelskspråkiga.

Mobil

1 reply [Senaste inlägg]
Johan
Offline
Joined: 2008-04-21

Hej,

Jag har tva fragor;

1/ Jag reser mycket och det händer ofta att medpassagerar, taxichafför och jag även jag själv använder mobilen i taxin. Har inte känt nagra större effekter av detta men drar mig till minnes att jag i samband med operationen fick informationen att man skall undvika detta. Stämmer detta eller kan jag fortsätta som vanligt savida jag inte känner obehag.

2/ I bilen har jag en fast installerad mobil som kopplar ihop med min handburna via bluetooth. Jag har även en bluetooth bärbar handsfree, vilken är ny. Har inte märkt nagra problem sa här langt. Ok att fortsätta tills eventuella obehag?

Johan