Larmar när jag går in och ut i affärer

2 svar [Senaste inlägg]
maddo75
Offline
Joined: 2018-03-16

Helt plötsligt har ett nytt problem uppstått för mig. När jag går IN och ut i vissa affärer så går larmet! Mycket frustrerande då allas blickar vänds mot mig! Jag har haft olika kläder på mig och vänt ut och in på min väska! Kan inte komna på vad det är som larmar! Nu slog det mig att det kanske är min pacemaker?!
Expediten i affären jag gick in i idag sa att deras larmbågar reagerade på koppar. Kan det vara så att dessa larmbågar interagerar med min pacemaker? Just nu är jag inte alls sugen att gå in i affärer, känner att detta inte alls är något positivt. Är det någon annan som har samma problem?
Mvh Madelene

maddo75
Offline
Joined: 2018-03-16
Är det någon annan som har

Är det någon annan som har råkat ut för det här?

lenborje
lenborjes bild
Offline
Joined: 2007-04-05
Det har aldrig hänt mig och

Det har aldrig hänt mig och låter i mina öron rätt osannolikt. Ett stöldskydd är ungefär som en ljusreflektor, en sådan där man har på sig för att synas bättre i trafiken när det är mörkt, fast för radiovågor. Till skillnad från en ljusreflektor så är stöldskyddet gjort för att bara "reflektera" en viss sorts radiovågor, och om din pacemaker skulle ge utslag så borde smycken, klockor, telefoner och allt annat metalliskt och elektriskt folk kan ha på sig kunna ge betydligt fler larm.

Så jag tror det är något helt annat.