Webbsidan pacemaker-info.se har stängt användarregistreringen. Det går inte heller att skriva i forumet. Anledningen till detta är helt enkelt att det finns någon medicinkunnig person som kan ansvara så att felaktig och ev. farlig information sprids. Inte heller vill vi göra besökarna besvikna då de inte får svar på sina frågor. Har ni frågor får vi hänvisa er till sjukvården och Vårdguidens faktasida om Att få en pacemaker.

EXTRASLAG

Inga svar
Cigo
Offline
Joined: 2016-03-20

Hej!
Jag är 40 årig kvinna,har haft extra slag till och från med sista 10 åren mer tydliga nu..senaste månaden blev alldeles för mycket att jag var tvungen att söka akut då visade sig sinustasykardi med extraslag.Jag fick metoprolol...Men jag skulle önska att de utreder orsaken. Metoprolol hjälpe lite 25 mg men inte jätte mycket..Extra slagen finns..Jag är mycket orolig och trött och kallsvettigt.jag ska vc igen imorgon .Jag undrar om det kan vara järnbrist?..jag hade gränsen på hemoglobin sista mätningen CA 120 och järn brukar ligga mycket låg ca 6-7(NÅGRA ÅR SEN).Jag äter järn tabletter då och då.Men min fråga är det fel på hjärtat så att den slår extra slag bara mer och mer eller fins det något annat orsak till det här?Jag mår mycket dålig ,invalidiserad.Min pappa dog plötsligt hjärtstopp(Då spelade han fotbol) 39 år gammal och jag har grunden till oro.
Flera år sen jag hade mitral prolaps dock det var inte så fårligt...alla säger extra slag är inte fårligt men jag kan inte leva så.Sköldkörtel var ok också sista december 2015.
jag är andfåd,mycket trött,orkalös,blek och huvudvärk,tinnutus och på det nu rikligt med extraslag.Vad är sannolikt att felet sitter på hjärtat?
tack för svaret
MVH