Webbsidan pacemaker-info.se har stängt användarregistreringen. Det går inte heller att skriva i forumet. Anledningen till detta är helt enkelt att det finns någon medicinkunnig person som kan ansvara så att felaktig och ev. farlig information sprids. Inte heller vill vi göra besökarna besvikna då de inte får svar på sina frågor. Har ni frågor får vi hänvisa er till Vårdguidens funktion Ställ en anonym fråga: www.1177.se/Stall-en-anonym-fraga/ och Vårdguidens faktasida om Att få en pacemaker. Sista vill vi slå ett slag för Facebooks gruppsidor. Det finns bland annat Facebookgrupperna Pacemaker Support Group och Pacemaker and ICD Support Group. Båda är engelskspråkiga.

Erfarenhet av säkerhetskontroller på flygplatser

1 reply [Senaste inlägg]
Per Scherman
Per Schermans bild
Offline
Joined: 2008-08-17

I januari i år skrev en anonym person en fråga om säkerhetskontroller på flygplatser. Hon/han berättade att hon/han ett antal gånger gått genom bågarna utan problem.

Stärkt av detta har jag själv gjort detta 5-6 gånger den senaste månaden utan problem. Säkerhetspersonalen på Landvetter berättade sedan att de flesta PM-bärare är mycket ängsliga och de var förvånade över att jag var så lugn.

Själv har jag en PM med bipolär avkänning vilket rent tekniskt givetvis gör den mindre störkänslig.

Vad har ni andra för erfarenheter av säkerhetskontroller?

Är det någon med unipolära elektroder som traskar genom bågarna?