Webbsidan pacemaker-info.se har stängt användarregistreringen. Det går inte heller att skriva i forumet. Anledningen till detta är helt enkelt att det finns någon medicinkunnig person som kan ansvara så att felaktig och ev. farlig information sprids. Inte heller vill vi göra besökarna besvikna då de inte får svar på sina frågor. Har ni frågor får vi hänvisa er till Vårdguidens funktion Ställ en anonym fråga: www.1177.se/Stall-en-anonym-fraga/ och Vårdguidens faktasida om Att få en pacemaker. Sista vill vi slå ett slag för Facebooks gruppsidor. Det finns bland annat Facebookgrupperna Pacemaker Support Group och Pacemaker and ICD Support Group. Båda är engelskspråkiga.

Hur cyklar man..?

4 svar [Senaste inlägg]
susanna
Offline
Joined: 2007-02-02

Vet ej riktigt om detta är en "teknik-fråga"..men jag hoppas det går bra att ställa denna kanske konstiga fråga "Hur cyklar man?"
Jag som bla har av-block III och kroniskt FF, för mig tar det stopp när jag försöker cykla. Är det plant el nerförsbacke..då går det galant..men minst lilla uppförsbacke är det stopp..Det spränger i bröstet/lungorna..kroppen står liksom stilla..Jag är ju inte eg alls trött..utan det är helt enkelt så att pulsen inte stiger på mig..Samma sak när det gäller att gå uppför backar, trappor..men extra tydligt blir det när jag försöker cykla..och så är jag yr pga FF och med waran i kroppen..så trots hjälm så känns det en aning osäkert och mycket jobbigt.Hoppas Thomas du har något mirakel-tips ;-)
Susanna