Webbsidan pacemaker-info.se har stängt användarregistreringen. Det går inte heller att skriva i forumet. Anledningen till detta är helt enkelt att det finns någon medicinkunnig person som kan ansvara så att felaktig och ev. farlig information sprids. Inte heller vill vi göra besökarna besvikna då de inte får svar på sina frågor. Har ni frågor får vi hänvisa er till Vårdguidens funktion Ställ en anonym fråga: www.1177.se/Stall-en-anonym-fraga/ och Vårdguidens faktasida om Att få en pacemaker. Sista vill vi slå ett slag för Facebooks gruppsidor. Det finns bland annat Facebookgrupperna Pacemaker Support Group och Pacemaker and ICD Support Group. Båda är engelskspråkiga.

Bleka tänderna

1 reply [Senaste inlägg]
susanna
Offline
Joined: 2007-02-02

Hej Thomas!
Jag har lite funderingar ang. bleka tänder. Kan man tex. bleka sina tänder med hjälp av laser när man har av-block III, finns det risk att lasern påverkar pacemakern?
Man använder väteperoxid el Karbamidperoxid. Detta kan ju tränga in i tandköttet och ut vidare i kroppen. Kan detta neg. påverka ett hjärta som är full med arytmier? Man avråder ju gravida och ammande att inte bleka sina tänder...
Häls Susanna